15/3/2014, ASSEMBLEA GENERAL DE LA CONFAVC

Les associacions veïnals catalanes celebren la seva XIX Assemblea a Santa Coloma en una jornada dedicada a la retallada de drets polítics i socials.

Sota el lema “El meu barri el meu capital”, i amb la visita de la presidenta de l’AV de Las Eras de Gamonal, Anabel Cabrerizo, se celebrarà aquest 15 de març la 29 Assemblea de les associacions veïnals que anualment organitza la Confederació d’AV de Catalunya, la CONFAVC.

Aquest encontre tindrà com escenari el Museu Torre Balldonina de Santa Coloma de Gramenet i és en el marc on el moviment veïnal català aglutinat entorn de la CONFAVC -522 AV i 22 federacions- debat i decideix les prioritats que han de vertebrar el seu “full de ruta” durant el 2014.

L’assemblea d’enguany està estructurada per a debatre el Pla de Treball i la gestió actual, però també tindran cabuda dues conferències per alertar de la gran retallada de drets polítics i socials que el veïnat està vivint en els darrers anys, “Les dificultats per exercir els drets polítics i socials” i sobre les conseqüències de la reforma de l’administració local, impulsada pel PP, “Ajuntaments sense competències i sense poder polític”.

A més de l’esperada assistència d’un centenar de representants veïnals, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, i el director general d’Acció Cívica de la Generalitat, Ramon Terrassa, donaran el tret de sortida de l’Assemblea, juntament amb el president de la CONFAVC i de la Federació d’AV de Santa Coloma de Gramenet, Jordi Giró i Tomàs Fernàndez respectivament.

assembleaconfavc

About Federació d'associacions veïnals de Mollet del Vallès

Blog oficial de la Federació d'associacions veïnals de Mollet del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: